طرز تهیه خورش انار مسما با مرغ شمالی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
خورشت انار و یا خورشت انار مسمای گیلانی نوعی خورشت فصلی است که با انار تهیه می شود نوعی از این خورشت را مازندرانی های عزیز هم طبخ می کنند. خورشت انار یکی از گزینه های غذای شب یلدا هم می باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه خورشت انار را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای خورشت انار شمالی با مرغ برای 4 نفر
سینه مرغ 2 عدد
انار دان شده 1 لیوان
رب انار 3 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
پیاز 1 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
گلپر به میزان لازم
دستور پخت خورشت انار شمالی با مرغ برای 4 نفر
1. طرز تهیه خورشت انار شمالی با گوشت مرغ
مرحله اول: ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و داخل تابه مناسبی ریخته و به همراه روغن خوب تفت می دهیم تا طلایی شود.
2. مرحله دوم: افزودن ادویه ها
حالا نمک، فلفل و زردچوبه را به پیاز می افزاییم، خوب تفت می دهیم تا عطر آن به مشام برسد. سپس رب را هم داخل روغن خوب تفت می دهیم.
3. مرحله سوم: افزودن مرغ
حالا سینه مرغ را به قطعات خورشتی خرد می کنیم و به باقی مواد می افزاییم تا خوب تفت بخورد و رنگ مرغ تغییر کند.
4. مرحله چهارم: افزودن دانه انار
حالا انار دان شده را هم به باقی مواد می افزاییم و مخلوط می کنیم.
5. مرحله پنجم: افزودن آب
در نهایت 2 لیوان آب جوش به مواد افزوده و درب ظرف را می بندیم تا خورشت خوب پخته و جا افتاده شود.
6. مرحله آخر: سرو خورشت انار
مرغ که کاملا پخته شد و خورشت به روغن افتاد، نمک خورشت را اندازه کرده و گلپر به آن می زنیم. حالا داخل ظرف سرو ریخته و در کنار برنج ایرانی سرو و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه خورش انار با مرغ:
- می توانید انار را دان کرده و داخل فریزر نگهداری کنید تا در فصلی که انار موجود نیست از آن برای تهیه خورشت استفاده کنید.
- می توانید آب انار را جایگزین آب جوشیده کنید.
منبع: سلام دنیا
Comments
Post a Comment