طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر

ترشی بادمجان گیلانی به عنوان چاشنی در کنار انواع غذاها سرو می شود. در تهیه ترشی بادمجان شکم پر از سبزیجات محلی (گیلانی) استفاده شده است که سعی کرده ایم جایگزین این سبزی ها را برایتان توضیح دهیم. نکته قابل اهمیت این است که ترشی بادمجان دارای خواص غذایی زیادی از جمله درمان زخم روده، بهبود فرآیند هضم غذا می باشد و همچنین برای مبتلایان به بیماری های قلبی مفید است. در این مطلب  طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه و ساده به سبک شمالی را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای ترشی بادمجان شکم پر


  • بادمجان    10 عدد
  • سرکه    1/5 لیتر
  • نمک    2 قاشق چایخوری
  • ادویه ترشی    2 قاشق مربا خوری
  • سیر    1 بوته
  • فلفل سبز (تند ترشی)    10 عدد
  • سبزی ترشی شامل: خالواش، نعناع و چوچاق    500 گرم

 

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر

 


دستور پخت ترشی بادمجان شکم پر


1. آماده سازی بادمجان ها
ابتدا بادمجان ها را با پوست می شوییم روی شکم بادمجان ها برش طولی می زنیم سپس داخل ظرفی از سرکه در حال جوش انداخته تا فقط کمی نرم شوند و سپس از روی حرارت برداشته بادمجان ها را از داخل سرکه درآورده و می گذاریم کمی خشک شوند.

2. آماده سازی مواد داخل شکم ترشی بادمجان
سبزی شسته و خشک شده را ساطوری و ریز می کنیم. (توجه داشته باشید سبزی کاملا خشک باشد) حالا سیر را حلقه حلقه کرده به همراه ادویه ها به سبزی اضافه می کنیم.


3.طرز تهیه بادمجان شکم پر
داخل هر یک از بادمجان ها مقداری از مخلوط سبزی ریخته کمی لبه های بادمجان را به هم نزدیک کرده و داخل شیشه می چینیم و لابه لای آن فلفل می گذاریم. زمانی که کل بادمجان ها آماده شدند شیشه را از سرکه پر می کنیم. درب شیشه را می گذاریم تا 30 روز بعد ترشی به عمل آید. بعد از گذشت این زمان ترشی خوش عطر و بوی ما آماده است. 

منبع: سلام دنیا

Comments

Popular posts from this blog

طرز تهیه آش شولی یزدی خوشمزه و مجلسی با چغندر و عدس به روش اصیل یزدی برای 4 نفر

طرز تهیه آش عباسعلی خوشمزه و مجلسی به روش سنتی کرمانشاهی