دستور پخت و طرز تهیه معجون هفت مغز عسلی خوشمزه و مقوی خانگی

معجون هفت مغز تهیه شده از هفت نوع مغز و عسل است و یک ترکیب بسیار مغذی می باشد. از خواص این معجون به پروتئین، املاح معدنی، کلسیم، پتاسیم، مس، روی، منگنز، آهن و... است. معجون هفت مغز میان وعده بسیار مناسبی بوده و همچنین می تواند جایگزین خوبی برای تنقلات کودکان باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه معجون هفت مغز را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای معجون هفت مغز
  • مغز گردو 50 گرم
  • بادام هندی 50 گرم
  • مغز پسته 50 گرم
  • مغز فندق 50 گرم
  • انجیر خشک 50 گرم
  • مغز بادام 50 گرم
  • کنجد 50 گرم
  • عسل به میزان لازم


 


دستور پخت معجون هفت مغز عسلی خوشمزه و مقوی خانگی

1. طرز تهیه معجون هفت مغز با عسل
مرحله اول: ابتدا مغز ها را خوب پاک کرده تا پوسته ای داخل آنها نباشد.

2. مرحله دوم: چیدن مغز ها داخل شیشه
شیشه ای زیبا با دربی محکم را انتخاب کنید و به شکل منظم لایه به لایه از آجیل هایی که داریم داخل شیشه می چینیم تا آجیل به اتمام برسد و شیشه پر شود.

3. مرحله سوم: افزودن عسل
حالا عسل را روی مغز های چیده شده می ریزیم و شیشه را تکان می دهیم تا تمام حفره های شیشه پر شود.

4. مرحله آخر: نگهداری و سرو معجون هفت مغز
درب شیشه را محکم می کنیم و در جای خشک و خنک نگهداری می کنیم و نوش جان.

 

Comments

Popular posts from this blog

طرز تهیه آش شولی یزدی خوشمزه و مجلسی با چغندر و عدس به روش اصیل یزدی برای 4 نفر

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر

طرز تهیه آش عباسعلی خوشمزه و مجلسی به روش سنتی کرمانشاهی