طرز تهیه سس فلفل قرمز تند در خانه

سس فلفل یکی از سس های خوشمزه است. استفاده از خانواده سس ها در بین طرفداران غذاهای فست فودی بسیار رواج دارد. طبخ و استفاده از این نوع سس ها در جای جای جهان با توجه به محصولات بومی آن منطقه متفاوت است و روش های مختلفی دارد. گاهی این سس ها به حدی تند هستند که اشک را از چشمان جاری می کنند. در این مطلب که از بخش آشپزی وب سایت سلام دنیا ، گرفته شده است قصد داریم تا طرز تهیه سس فلفل را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای سس فلفل قرمز


  • فلفل قرمز تازه:    10 عدد
  • آب:    1 لیوان
  • سرکه:    2 قاشق غذا خوری
  • نمک:    1/2 قاشق چایخوری
  • شکر :   1 قاشق

 https://i.foodious.com/img/users/00/0004/90c8c7-99534f/recipe_6f232f-3549e6.jpg

دستور پخت سس فلفل قرمز


1. طرز تهیه سس فلفل قرمز تند
ابتدا فلفل ها را بشویید خشک کنید سپس کلاهک فلفل ها را جدا کنید. برش طولی دهید دانه های آن را جدا کرده و داخل ظرفی ریخته و با آب بپزید. بعد از پخته شدن فلفل ها را با گوشت کوب برقی له کنید. حالا فلفل ما آماده مزه دار کردن است.

2. آماده کردن سس
در این مرحله دوباره فلفل ها را روی حرارت گذاشته سرکه، نمک و شکر را افزوده اجازه می دهیم تا آب اضافی مواد بخار شود. وقتی به غلظت مناسب رسید از روی حرارت برداشته اجازه می دهیم تا خنک شود و داخل ظرف شیشه ای در دار داخل یخچال نگهداری می کنیم.

 

Comments

Popular posts from this blog

طرز تهیه آش شولی یزدی خوشمزه و مجلسی با چغندر و عدس به روش اصیل یزدی برای 4 نفر

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر

طرز تهیه آش عباسعلی خوشمزه و مجلسی به روش سنتی کرمانشاهی