طرز تهیه کبه سیب زمینی بوشهری خوشمزه با گوشت چرخ کرده و جعفری
کبه نوعی غذای عربی است که بسیار خوشمزه و پر طرفدار می باشد. کبه را با برنج، بلغور و سیب زمینی و مواد میانی گوشتی تهیه می کنند. کبه را در شهرهای جنوبی کشور بیشتر طبخ می کنند. کبه سیب زمینی بوشهری یکی از خوشمزه و جذاب ترین نوع کبه ها به حساب می آید. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه کبه سیب زمینی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای کبه سیب زمینی بوشهری خوشمزه با گوشت چرخ کرده برای 4 نفر
سیب زمینی بزرگ 4 عدد
پیاز 2 عدد
گوشت چرخ شده 200 گرم
روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
جعفری ساطوری شده 2 قاشق غذا خوری
روغن به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
پودر کاری و پاپریکا به میزان لازم
دستور پخت کبه سیب زمینی بوشهری خوشمزه با گوشت چرخ کرده برای 4 نفر
طرز تهیه کبه سیب زمینی با گوشت چرخ کرده
مرحله اول: ابتدا سیب زمینی ها را خوب می شوییم، سپس آنها را به همراه 2 پیمانه آب داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت می گذاریم تا کاملا پخته شوند. بعد از اینکه سیب زمینی ها پخته شدند. اجازه دهید تا سرد شوند، حالا سیب زمینی ها را پوست کنده و رنده می کنیم.
مرحله دوم: آماده سازی مواد میانی
پیازها را نگینی بسیار ریز خرد و یا رنده می کنیم. سپس داخل تابه ای ریخته و به همراه روغن زیتون تفت می دهیم تا طلایی شود. سپس کمی نمک، فلفل، زردچوبه، پودر کاری و پاپریکا می افزاییم و تفت می دهیم تا عطر ادویه ها به مشام برسد.
مرحله سوم: افزودن گوشت چرخ کرده
در این مرحله گوشت چرخ شده را به پیاز داغ و ادویه ها می افزاییم و خوب با کفگیر فشار می دهیم تا گوشت ها کاملا ریز ریز شوند و تکه بزرگی از گوشت باقی نماند. عطر خوشی که از مواد بلند شد جعفری را هم افزوده و سس گوشتی را از روی حرارت بر می داریم.
مرحله چهارم: آماده سازی کبه ها
مقدار کمی نمک و فلفل به سیب زمینی پخته شده می افزاییم و خوب ورز می دهیم تا کاملا منسجم شود، حالا از سیب زمینی آماده شده به اندازه 1 نارنگی بر می داریم بین دو دست کمی باز می کنیم از مواد گوشتی داخل آن می ریزیم و خوب سیب زمینی را جمع می کنیم طوری که مشخص نباشد مواد میانی داخل سیب زمینی است.
مرحله پنجم: سرخ کردن کبه سیب زمینی
حالا داخل تابه دیواره بلند یا قابلمه کوچکی را تا نیمه روغن می ریزیم و زمان می دهیم تا کاملا روغن داغ شود. سپس کبه سیب زمینی ها را داخل روغن داغ انداخته و کاملا سرخ می کنیم تا طلایی شود.
مرحله آخر: سرو کبه سیب زمینی
کبه ها را بعد از سرخ شدن داخل توری فلزی و یا روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آنها خارج شود. حالا داخل ظرف زیبایی چیده و در کنار سس تند نوش جان کنید.
منبع: سلام دنیا
Comments
Post a Comment