طرز تهیه محلبی ترکیه ساده وانیلی و شکلاتی خوشمزه در خانه با نشاسته
محلبی دسری لطیف و خوشمزه و بسیار پر کاربرد می باشد و اصالتی ترکیه ای دارد. محلبی به تنها دسری عالی و می تواند از آن برای لایه رویی کیک و دسر های دیگر هم استفاده کنید. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه محلبی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای وانیلی و شکلاتی خوشمزه مجلسی ترکیه با نشاسته
شیر 2 لیوان
شکر 1/2 لیوان
نشاسته گندم 2 قاشق غذا خوری
آرد سفید 1 قاشق غذا خوری
پودر کاکائو 1 قاشق مربا خوری
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
کره 1 قاشق غذا خوری
پودر نارگیل برای تزیین به میزان لازم
دستور پخت وانیلی و شکلاتی خوشمزه مجلسی ترکیه با نشاسته
طرز تهیه دسر محلبی خوشمزه و مجلسی به سبک ترکیه
مرحله اول: ابتدا شیر، نشاسته، آرد و شکر را داخل قابلمه ای ریخته و خوب مخلوط می کنیم تا از حل شدن کل مواد مطمئن شویم. حالا مواد را نصف کرده و نیمی از مواد را داخل ظرف دیگری می ریزیم.
مرحله دوم: افزودن پودر کاکائو و وانیل
حالا به یک ظرف وانیل و به یک ظرف پودر کاکائو افزوده و خوب مخلوط می کنیم.
مرحله سوم: گذاشت روی حرارت
حالا ظرف ها را روی حرارت می گذاریم و مدام مخلوط می کنیم تا نشاسته از خامی در آمده و به آرامی مواد به غلظت برسند.
مرحله چهارم: ریختن محلبی داخل ظرف
ظرف مناسب و دلخواهتان را کمی چرب کنید و محلبی را داخل ظرف ریخته و به مدت 2 ساعت داخل یخچال بگذارید تا کاملا سفت و منسجم شود.
مرحله آخر: تزیین و سرو محلبی
حالا محلبی را از داخل یخچال بیرون آورده و با یک چاقو دور تا دور آن را جدا کرده و در ظرف مورد نظر برگردانده و با پودر نارگیل تزیین و نوش جان کنید.
Comments
Post a Comment