طرز تهیه سس براق یا ژله بریلو خانگی با نشاسته ذرت حرفه ای مخصوص تزیین کیک و شیرینی

 ژله بریلو یکی از سس های تخصصی قنادی می باشد که برای تزیین انواع کیک و دسر مورد استفاده قرار می گیرد. ژله بریلو را با انواع اسانس و رنگ های مورد نظرتان می توانید تهیه کنید. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه ژله بریلو را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای ژله بریلو، ژله مخصوص تزیین روی کیک و شیرینی

  • شکر    1 فنجان
  • نشاسته ذرت    1 فنجان
  • آبلیمو    1/2 فنجان
  • آب    1 فنجان
  • رنگ و اسانس خوراکی (رنگ دلخواه)    به میزان لازم

 

طرز تهیه ژله بریلو خانگی یا سس براق روی کیک با نشاسته ذرت

 

دستور پخت ژله بریلو، ژله مخصوص تزیین روی کیک و شیرینی


1. طرز تهیه ژله بریلو یا سس براق عالی مخصوص انواع کیک و شیرینی

مرحله اول: ابتدا نشاسته ذرت را به همراه 3 قاشق غذاخوری آب مخلوط کرده کنار می گذاریم.


2. مرحله دوم: تهیه ژله بریلو

حالا شکر را به همراه باقی مانده آب و آب لیمو داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت بگذارید.

3. مرحله سوم: افزودن نشاسته ذرت

حالا نشاسته ذرت را به تدریج به مواد روی حرارت می افزاییم و مدام مخلوط می کنیم تا یکدست شود و مانند ژله سفت شود.

4. مرحله آخر: افزودن رنگ و اسانس دلخواه

حالا ژله بریلو ما آماده است. باید آن را از روی حرارت برداریم داخل ظرف بلوری ریخته و با اسانس و رنگ خوراکی مورد نظر ترکیب کرده و برای تزیین کیک استفاده کنیم.

 منبع: سلام دنیا

Comments

Popular posts from this blog

طرز تهیه آش شولی یزدی خوشمزه و مجلسی با چغندر و عدس به روش اصیل یزدی برای 4 نفر

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر

طرز تهیه آش عباسعلی خوشمزه و مجلسی به روش سنتی کرمانشاهی