طرز تهیه آش کلم قمری تبریزی خوشمزه و مخصوص با برنج و لپه
مواد لازم برای آش کلم قمری آذری خوشمزه و مجلسی برای 4 نفر
- کلم قمری 1 عدد
- پیاز 1 عدد
- گوجه فرنگی 4 عدد
- قرص عصاره گوشت 1 عدد
- سبزی آش 500 گرم
- لپه 1/2 پیمانه
- برنج 1 پیمانه
- بلغور 1/2 پیمانه
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
- نمک، فلفل، زرد چوبه و پاپریکا به میزان لازم
دستور پخت آش کلم قمری آذری خوشمزه و مجلسی برای 4 نفر
طرز تهیه آش کلم قمری آذری خوشمزه خانگی و سنتی تبریزی
مرحله اول: ابتدا کلم را شسته و پوست می گیریم، سپس به شکل نگینی ریز خرد می کنیم. حالا داخل قابلمه مناسبی ریخته و به همراه روغن کلم قمری را تفت می دهیم.
مرحله دوم: آماده سازی پیاز
در این فاصله که کلم تفت می خورد، پیاز را پوست گرفته نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی زردچوبه به کلم قمری تفت خورده می افزاییم و به مدت 10 دقیقه دیگر این دو را با هم تفت می دهیم.
مرحله سوم: آماده سازی گوجه
گوجه ها را پوست گرفته، رنده و یا پوره می کنیم و به همراه رب به مواد در حال تفت خوردن می افزاییم و خوب با هم تفت می دهیم تا به روغن بیفتد.
مرحله چهارم: افزودن حبوبات
در این مرحله لپه، برنج و بلغور را به باقی مواد می افزاییم، تفت کوچکی داده سپس عصاره گوشت را به همراه 4 لیوان آب به مواد افزوده درب قابلمه را می گذاریم تا آش کاملا پخته و جا افتاده شود.
مرحله آخر: افزودن سبزی و سرو آش
زمانی که حبوبات نیم پز شدند، سبزی آش را می افزاییم و زمان می دهیم تا پخت کامل حبوبات آش کاملا جا افتاده شود. در نهایت نمک و فلفل آش را می افزاییم و داخل ظرف زیبایی ریخته سرو و نوش جان کنید.
Comments
Post a Comment