طرز تهیه مرغ بریان خانگی خوشمزه و مجلسی با فلفل دلمه و سیب زمینی به روش رستورانی

مرغ بریان به مرغ مزه دار شده با ادویه گفته می شد که بدون روغن پخته می شود. و با روغنی که از پوست مرغ به وجود می آید خوب برشته و ترد می شود. اغلب این مرغ ها را در رستوران ها میل کرده اید امروز در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه مرغ بریان را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای بریانی مرغ خوشمزه و مجلسی برای 4 نفر به سبک رستورانی

مرغ کامل               1 عدد
پیاز                       1 عدد
فلفل دلمه ای         1 عدد
سیب زمینی           2 عدد
کره                       2  قاشق غذا خوری
آبلیمو                    به میزان لازم
زعفران دم شده       به میزان لازم
نمک، فلفل              به میزان لازم

 طرز تهیه مرغ بریان مجلسی و رستورانی در خانه

دستور پخت بریانی مرغ خوشمزه و مجلسی برای 4 نفر به سبک رستورانی


1. طرز تهیه مرغ بریان خوشمزه و مجلسی رستورانی

مرغ را برای این غذا به صورت کامل نیاز داریم. بهتر است که شکم مرغ را کاملا خالی کرده و با دقت کامل بشوییم، سپس اجازه دهیم تا آب اضافی آن خارج شود.


2. مرحله دوم: آماده سازی مواد مرینیت کردن مرغ

پیاز و فلفل دلمه را داخل خرد کن می ریزیم تا یکدست خرد شود، سپس داخل کاسه ای ریخته و به آن آبلیمو، نمک، فلفل، کره و زعفران بیفزایید، خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.


3. مرحله سوم: مزه دار کردن مرغ

حالا مواد آماده شده را به تمام قسمت های مرغ می زنیم، داخل شکم، زیر پوست تا کاملا مزه دار شود.


4. مرحله چهارم: پخت مرغ بریان

در این مرحله سیب زمینی های پوست گرفته و ورقه ای خرد شده را داخل ظرف پخت می چینیم مرغ را روی سیب زمینی ها قرار داده روی پوست مرغ را کمی کره می زنیم و داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 2 الی 3 ساعت می گذاریم تا کاملا مغز پخت شود.


5. مرحله آخر: سرو مرغ بریان

مرغ بریان را بعد از گذشت این زمان تست می کنیم و اگر کاملا پخته شده بود از داخل فر خارج می کنیم و در کنار سیب زمینی پخته شده با عصاره مرغ و سبزیجات بخار پز سرو می کنیم و نوش جان.

منبع: سلام دنیا

Comments

Popular posts from this blog

طرز تهیه آش شولی یزدی خوشمزه و مجلسی با چغندر و عدس به روش اصیل یزدی برای 4 نفر

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر

طرز تهیه آش عباسعلی خوشمزه و مجلسی به روش سنتی کرمانشاهی