طرز تهیه کیک کشک بادمجان مجلسی خوشمزه و قالبی با نان تست مرحله به مرحله

کشک بادمجان یکی از غذا های اصیل و سنتی ایرانی می باشد که معمولا به عنوان پیش غذا استفاده می شود. کیک کشک بادمجان ، به دلیل وجود خواص صیفی جات و کلسیمی که در کشک وجود دارد یک عده کامل غذایی هم می تواند باشد. در بخش آشپزی قصد داریم تا طرز تهیه کیک کشک بادمجان را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای کیک کشک بادمجان مرحله به مرحله برای 4 نفر

  • نان تست    1 بسته
  • کشک بادمجان    به میزان لازم
  • پیاز داغ    به میزان لازم
  • نعنا داغ    به میزان لازم
  • سیر داغ    به میزان لازم
  • کشک غلیظ    به میزان لازم
  • گردوی خرد شده    به میزان لازم

مواد مورد نیاز برای تهیه کشک بادمجان    -

  • بادمجان    4 عدد
  • پیاز داغ    4 قاشق غذا خوری
  • نعنا داغ    2 قاشق غذا خوری
  • سیر داغ    1 قاشق غذا خوری
  • کشک    1/2 پیمانه
  • نمک، فلفل و زردچوبه    به میزان لازم
  • روغن    به میزان لازم


طرز تهیه کیک کشک بادمجان مرحله به مرحله 

دستور پخت کیک کشک بادمجان مجلسی خوشمزه و قالبی با نان تست مرحله به مرحله


1. طرز تهیه کشک بادمجان 

مرحله اول: ابتدا بادمجان ها را شسته بعد حفره ای با چاقو روی آن ایجاد کرده و بادمجان ها را کبابی می کنیم. حالا بادمجان ها را پوست گرفته و با گوشت کوب کاملا آنها را له می کنیم تا ریش ریش شود.

2. مرحله دوم: تفت دادن بادمجان 

داخل تابه مناسبی کمی روغن ریخته و به آن زرد چوبه فراوان بزنید سپس بادمجان ها را بیفزایید و به طور کامل با زرد چوبه تفت دهید حالا پیاز داغ، سیر داغ، نعنا داغ، نمک و فلفل را بیفزایید و خوب تفت دهید. حالا کشک را افزوده خوب مخلوط کنید کنید و نیم ساعت با حرارت ملایم زمان دهید که کاملا جا افتاده و به روغن بیوفتد.

3. مرحله سوم: طرز تهیه کیک کشک بادمجان 

ابتدا نان تست ها را روی تخته کار بگذارید و با چاقوی اره ای قسمت های سفت نان را خیلی منظم جدا کنید.


4. مرحله چهارم: آماده سازی کشک
کشک را بجوشانید و زمان دهید تا کاملا سرد شده و غلیظ شوند.


5. مرحله پنجم: تهیه کیک کشک بادمجان 

ابتدا داخل ظرف چهارگوشی مثل مربع یا مستطیل یک لایه نان بچینید، حالا یک لایه از کشک بادمجان به قطر 1 سانتی متر روی نان ها بگذارید و سطح آن را کاملا صاف کنید، این مراحل را تا جایی که تمایل دارید ارتفاع کیکتان باشد ادامه دهید.


6. مرحله ششم: تزیین کیک کشک بادمجان 

حالا روی کیک و اطراف آن را با کشک غلیظ کاملا پوشش دهید.


7. مرحله آخر: افزودن مواد برای تزیین 

سطح کیک را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را با یکی از موادی که آماده کرده ایم، پیازداغ، نعنا داغ، سیر داغ و گردو می پوشانیم. حالا گلی از پوست بادمجان تهیه کرده و در مرکز کیک قراردهید. کیک کشک بادمجان ما آماده است نوش جان.

نکات مهم و فوت و فن طرز تهيه كيك كشك بادمجون با نان تست 

بهتر است داخل کشک بادمجان کشک نریزید یا مقدار کمی بریزید زیرا برای تزئینات از کشک زیادی استفاده می شود.
می توانید توسط قیف و ماسوره شکوفه برای تزیین استفاده کنید. 

منبع: salamdonya

Comments

Popular posts from this blog

طرز تهیه آش شولی یزدی خوشمزه و مجلسی با چغندر و عدس به روش اصیل یزدی برای 4 نفر

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر

طرز تهیه آش عباسعلی خوشمزه و مجلسی به روش سنتی کرمانشاهی