طرز تهیه موهیتو لیمویی نعنایی حرفه ای خوشمزه و مجلسی در خانه

 موهیتو یکی از معروف ترین و پر طرفدار ترین کوکتل های معروف دنیا است و بسیار پر طرفدار می باشد. موهیتو ترکیبی از آب گاز دار، نعنا، لیمو و شیرین کننده می باشد که اصالت آن به کوبا باز می کردد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه موهیتو را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای موهیتو

  • شکر    1/5 پیمانه
  • سودا    8 پیمانه
  • آب    3 پیمانه
  • شربت لیمو    2 پیمانه
  • برگ نعنا    2 پیمانه
  • لیمو    1 عدد

 طرز تهیه موهیتو خانگی نعناع

دستور پخت موهیتو لیمویی نعنایی حرفه ای خوشمزه و مجلسی


1. طرز تهیه موهیتو نعناع مجلسی و خوشمزه 

مرحله اول: آماده سازی نعنا: ابتدا نعنا ها را خوب پاک کرده و خوب می شوییم.


2. مرحله دوم: آماده سازی عصاره نعنا

ابتدا شکر و آب را با هم مخلوط می کنیم و کمی حرارت می دهیم تا شکر ذوب شود شهد را از روی حرارت برداشته و حالا برگ نعنا را داخل شربت ریخته و 5 دقیقه زمان می دهیم تا عصاره نعنا داخل شربت آزاد شود؛ حالا نعنا ها را کمی فشرده کنید تا عصاره آن بهتر آزاد شود و تفاله آن را خارج کنید.

3. مرحله سوم: افزودن شربت

حالا شربت لیمو و را هم به شهد افزوده و خوب مخلوط می کنیم.

4. مرحله چهارم: تهیه موهیتو

شربت آماده شده را داخل پارچ ریخته حالا سودا را افزوده و کمی مخلوط می کنیم.

5.  مرحله آخر: سرو موهیتو

موهینو آماده شده را داخل لیوان حاوی یخ، برش های لیمو و نعنا ریخته و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه موهیتو لیمویی نعنایی حرفه ای

  • می توانید برگ های تازه نعنا را در لحظه آخر ریز خرد کرده و روی موهیتو بریزید.
  • میزان شیرینی این شربت به ذائقه شما بستگی دارد.
  • می توانید لیموناد را جایگزین سودا کنید در آن صورت مقدار شربت لیمو را کمتر استفاده کنید.
  • سودا همان آب گاز دار بدون اسانس است. 

منبع: سلام دنیا

Comments

Popular posts from this blog

طرز تهیه آش شولی یزدی خوشمزه و مجلسی با چغندر و عدس به روش اصیل یزدی برای 4 نفر

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر

طرز تهیه آش عباسعلی خوشمزه و مجلسی به روش سنتی کرمانشاهی