طرز تهیه کوکوی تره تبریزی مجلسی با زرشک و گردو

کوکوی تره یک کوکوی اصالتا ایرانی می باشد و اصالتی تبریزی دارد؛ و خواص غذایی بالایی دارد و به راحتی و با مواد در دسترس می توان آن را تهیه کرد. کوکو تره تبریز را با برنج و هم با نان می توان  سرو کرد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه کوکوی تره تبریزی با گردو و زرشک را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای کوکو تره

  • تره    800 گرم
  • گردو    50 گرم
  • سیر    2 حبه
  • تخم مرغ    4 عدد
  • زرشک    به میزان لازم
  • روغن    به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه    به میزان لازم

طرز تهیه کوکوی تره تبریزی

 

دستور پخت کوکو تره تبریزی مجلسی با زرشک و گردو


1. طرز تهیه کوکوی تره تبریزی مجلسی با زرشک و گردو

مرحله اول، آماده سازی مواد اولیه: ابتدا تره های باریک و ظریف را به 0.5 سانتی متری خرد می کنیم. گردو را کمی خرد می کنیم. زرشک را شسته و اجازه می دهیم آب اضافی آن خارج شود.

2. مرحله دوم: آماده سازی تخم مرغ کوکو تره
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای ریخته و به همراه نمک و فلفل کمی مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

3. مرحله سوم: افزودن تره 

حالا تره های آماده شده را به تخم مرغ می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.

4. مرحله چهارم: افزودن زرشک و گردو 

حالا زرشک و گردو را هم به مواد کوکو افزوده و خوب مخلوط می کنیم.

5. مرحله پنجم: طبخ کوکو تره

داخل تابه مناسبی را کمی روغن می ریزیم و از مواد کوکو آماده شده به صورت دانه ای یا یک تکه و یا داخل قالب می ریزیم تا کاملا سرخ شود؛ بعد کوکو را برمی گردانیم تا سمت دیگر آن هم کاملا پخته و برشته شود.

6. مرحله آخر: سرو کوکو تره

حالا کوکو تره های آماده شده را در ظرف زیبایی چیده و در کنار برنج و با نان تازه نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه کوکوی تره تبریز

  • اگر احساس کردید که مواد انسجام کافی را ندارد از 1 قاشق غذا خوری آرد سفید می توانید استفاده کنید.
  • برای این کوکو از تره های ظریف و تازه استفاده کنید.
  • برای تهیه کوکو تره ها باید کاملا خشک باشند. 

منبع: سلام دنیا

Comments

Popular posts from this blog

طرز تهیه آش شولی یزدی خوشمزه و مجلسی با چغندر و عدس به روش اصیل یزدی برای 4 نفر

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر

طرز تهیه آش عباسعلی خوشمزه و مجلسی به روش سنتی کرمانشاهی