طرز تهیه کوکوی تره تبریزی مجلسی با زرشک و گردو
کوکوی تره یک کوکوی اصالتا ایرانی می باشد و اصالتی تبریزی دارد؛ و خواص غذایی بالایی دارد و به راحتی و با مواد در دسترس می توان آن را تهیه کرد. کوکو تره تبریز را با برنج و هم با نان می توان سرو کرد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه کوکوی تره تبریزی با گردو و زرشک را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای کوکو تره
- تره 800 گرم
- گردو 50 گرم
- سیر 2 حبه
- تخم مرغ 4 عدد
- زرشک به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
دستور پخت کوکو تره تبریزی مجلسی با زرشک و گردو
1. طرز تهیه کوکوی تره تبریزی مجلسی با زرشک و گردو
مرحله اول، آماده سازی مواد اولیه: ابتدا تره های باریک و ظریف را به 0.5 سانتی متری خرد می کنیم. گردو را کمی خرد می کنیم. زرشک را شسته و اجازه می دهیم آب اضافی آن خارج شود.
2. مرحله دوم: آماده سازی تخم مرغ کوکو تره
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای ریخته و به همراه نمک و فلفل کمی مخلوط می کنیم تا یکدست شود.
3. مرحله سوم: افزودن تره
حالا تره های آماده شده را به تخم مرغ می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.
4. مرحله چهارم: افزودن زرشک و گردو
حالا زرشک و گردو را هم به مواد کوکو افزوده و خوب مخلوط می کنیم.
5. مرحله پنجم: طبخ کوکو تره
داخل تابه مناسبی را کمی روغن می ریزیم و از مواد کوکو آماده شده به صورت دانه ای یا یک تکه و یا داخل قالب می ریزیم تا کاملا سرخ شود؛ بعد کوکو را برمی گردانیم تا سمت دیگر آن هم کاملا پخته و برشته شود.
6. مرحله آخر: سرو کوکو تره
حالا کوکو تره های آماده شده را در ظرف زیبایی چیده و در کنار برنج و با نان تازه نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه کوکوی تره تبریز
- اگر احساس کردید که مواد انسجام کافی را ندارد از 1 قاشق غذا خوری آرد سفید می توانید استفاده کنید.
- برای این کوکو از تره های ظریف و تازه استفاده کنید.
- برای تهیه کوکو تره ها باید کاملا خشک باشند.
منبع: سلام دنیا
Comments
Post a Comment