طرز تهیه دسر بیسکویتی خوشمزه با خامه صبحانه و موز در خانه مرحله به مرحله

دسر بیسکوئیتی یک از دسر های خوشمزه و پر طرفدار می باشد که با تنوع بالا می توان آن را تهیه کرد. دسر بیسکوییتی نیازی به فر ندارد و آن را با هر اسانسی که مد نظر دارید می توانید تهیه کنید. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه دسر بیسکوییتی را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای دسر بیسکویتی

  • بیسکوییت    150 گرم
  • خامه صبحانه    200 گرم
  • مغز گردو    1/2 پیمانه
  • موز    1 عدد
  • پودر قند    3 قاشق غذا خوری
  • پنیر خامه ای    1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه دسر بیسکویتی خانگی | سلام دنیا

 

دستور پخت دسر بیسکویتی خوشمزه با خامه صبحانه و موز


1.طرز تهیه دسر بیسکویتی یخچالی با موز 

مرحله اول پودر کردن بیسکویت: ابتدا بیسکوییت را داخل کیسه ای ریخته و با یک وردنه یا گوشت گوب کاملا آن را پودر می کنیم؛ برای این کار از غذا ساز هم می توانید استفاده کنید.

2. مرحله دوم: آماده سازی مواد میانی

پنیر خامه ای، خامه و پودر قند را داخل کاسه ای ریخته و خوب مخلوط می کنیم. موز ها را ورقه ای برش داده. مغز گردو ها را هم خرد می کنیم و آماده می گذاریم.

3. مرحله سوم: آماده سازی دسر بیسکویتی

داخل ظرف های تک نفره زیبایی یک لایه بیسکویت پودر شده می ریزیم و یک لایه مواد خامه ای چند برش موز و گردو و دوباره یک لایه از پودر بیسکوییت استفاده می کنیم این کار را تا پر شدن ظرف ادامه داده و تمام ظرف ها را به همین شکل پر می کنیم و به مدت 2 ساعت داخل یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد.

4. مرحله آخر: تزئین و سرو دسر بیسکوییتی

حالا دسر ها را با انواع مغز، شکلات چیپسی و رول های شکلاتی تزئین و نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه دسر بیسکویتی

  • از هر طعم بیسکوییتی که مایل بودید می توانید استفاده کنید.
  • می توانید از 1 قاشق چایخوری پودر کاکائو داخل خامه استفاده کنید تا لایه ها دو رنگ شوند.
  • اگر بیسکوییت و خامه سفید باشند هر اسانسی قابل افزودن است. 

منبع: salamdonya

Comments

Popular posts from this blog

طرز تهیه آش شولی یزدی خوشمزه و مجلسی با چغندر و عدس به روش اصیل یزدی برای 4 نفر

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر

طرز تهیه آش عباسعلی خوشمزه و مجلسی به روش سنتی کرمانشاهی