طرز تهیه دسر بیسکویتی خوشمزه با خامه صبحانه و موز در خانه مرحله به مرحله
مواد لازم برای دسر بیسکویتی
- بیسکوییت 150 گرم
- خامه صبحانه 200 گرم
- مغز گردو 1/2 پیمانه
- موز 1 عدد
- پودر قند 3 قاشق غذا خوری
- پنیر خامه ای 1 قاشق غذا خوری
دستور پخت دسر بیسکویتی خوشمزه با خامه صبحانه و موز
1.طرز تهیه دسر بیسکویتی یخچالی با موز
مرحله اول پودر کردن بیسکویت: ابتدا بیسکوییت را داخل کیسه ای ریخته و با یک وردنه یا گوشت گوب کاملا آن را پودر می کنیم؛ برای این کار از غذا ساز هم می توانید استفاده کنید.
2. مرحله دوم: آماده سازی مواد میانی
پنیر خامه ای، خامه و پودر قند را داخل کاسه ای ریخته و خوب مخلوط می کنیم. موز ها را ورقه ای برش داده. مغز گردو ها را هم خرد می کنیم و آماده می گذاریم.
3. مرحله سوم: آماده سازی دسر بیسکویتی
داخل ظرف های تک نفره زیبایی یک لایه بیسکویت پودر شده می ریزیم و یک لایه مواد خامه ای چند برش موز و گردو و دوباره یک لایه از پودر بیسکوییت استفاده می کنیم این کار را تا پر شدن ظرف ادامه داده و تمام ظرف ها را به همین شکل پر می کنیم و به مدت 2 ساعت داخل یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد.
4. مرحله آخر: تزئین و سرو دسر بیسکوییتی
حالا دسر ها را با انواع مغز، شکلات چیپسی و رول های شکلاتی تزئین و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه دسر بیسکویتی
- از هر طعم بیسکوییتی که مایل بودید می توانید استفاده کنید.
- می توانید از 1 قاشق چایخوری پودر کاکائو داخل خامه استفاده کنید تا لایه ها دو رنگ شوند.
- اگر بیسکوییت و خامه سفید باشند هر اسانسی قابل افزودن است.
منبع: salamdonya
Comments
Post a Comment