طرز تهیه کیک یخچالی با پودر ژله توت فرنگی و خامه خوشمزه و مجلسی در خانه
مواد لازم برای کیک ژله ای
- شکر 50 گرم
- توت فرنگی 200 گرم
- خامه قنادی 200 گرم
- ژله توت فرنگی 100 گرم
- آب سرد 150 گرم
- آب جوش 150 گرم
- پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری
- کیک اسفنجی به میزان لازم
دستور پخت کیک یخچالی ژله ای با پودر ژله توت فرنگی خوشمزه و مجلسی در خانه
1. طرز تهیه کیک یخچالی با پودر ژله توت فرنگی
مرحله اول آماده سازی ژله: ابتدا پودر ژله توت فرنگی را داخل کاسه ای ریخته و به آن 150 گرم آبجوش بیفزایید و وقتی ذرات ژلاتین کاملا حل شد، 150 گرم آب سرد را می افزاییم و اجازه می دهیم ژله داخل یخچال به غلظت سفیده تخم مرغ برسد.
2. مرحله دوم: افزودن ژله به کیک
حالا روی کیک اسفنجی را با خلال چوبی حفره هایی ایجاد می کنیم، ژله به غلظت رسیده را روی کیک می ریزیم و داخل یخچال می گذاریم.
3. مرحله سوم: آماده سازی پودر ژلاتین
توت فرنگی ها را با شکر مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا خوب نرم شده و آب بیندازد. حالا پودر ژلاتین را با مقداری از آب توت فرنگی مخلوط کرده شفاف که شد به توت فرنگی می افزاییم و آن را از روی حرارت برمی داریم.
4. مرحله چهارم: افزودن خامه
حالا کیک را از داخل یخچال خارج کرده و با یک لایه خامه قنادی روی کیک را پوشش می دهیم و برای 30 دقیقه داخل یخچال می گذاریم.
5. مرحله پنجم: افزودن ژلاتینی توت فرنگی
دوباره کیک را از داخل یخچال خارج کرده و لایه ژلاتینی توت فرنگی را که کاملا خنک شده را روی کیک می ریزیم و توت فرنگی ها را هم با نظم روی آن می چینیم و دوباره داخل یخچال می گذاریم تا لایه ژلاتینی کاملا سفت شود.
6. مرحله آخر: سرو کیک ژله ای
بعد از اینکه لایه آخر کاملا منسجم شد کیک را از داخل یخچال خارج کرده داخل ظرف زیبایی گذاشته و با یک چاقوی ظریف کیک را برش می دهیم.
منبع: salamdonya
Comments
Post a Comment