طرز تهیه کیک یخچالی با پودر ژله توت فرنگی و خامه خوشمزه و مجلسی در خانه

کیک ژله ای یکی از دسر های بسیار خوشمزه و زیباست که گزینه مناسبی برای یک پذیرایی عصرانه و حتی یک کیک تولد می باشد. کیک ژله می تواند پایه ای از کیک اسفنجی و یا کیک میوه ای باشد که با طعم ژله هم خوانی داشته باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه کیک ژله ای توت فرنگی را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای کیک ژله ای

  • شکر    50 گرم
  • توت فرنگی    200 گرم
  • خامه قنادی    200 گرم
  • ژله توت فرنگی    100 گرم
  • آب سرد    150 گرم
  • آب جوش    150 گرم
  • پودر ژلاتین    2 قاشق چایخوری
  • کیک اسفنجی    به میزان لازم

طرز تهیه کیک با پودر ژله

دستور پخت کیک یخچالی ژله ای با پودر ژله توت فرنگی خوشمزه و مجلسی در خانه


1. طرز تهیه کیک یخچالی با پودر ژله توت فرنگی

مرحله اول آماده سازی ژله: ابتدا پودر ژله توت فرنگی را داخل کاسه ای ریخته و به آن 150 گرم آبجوش بیفزایید و وقتی ذرات ژلاتین کاملا حل شد، 150 گرم آب سرد را می افزاییم و اجازه می دهیم ژله داخل یخچال به غلظت سفیده تخم مرغ برسد.


2. مرحله دوم: افزودن ژله به کیک

حالا روی کیک اسفنجی را با خلال چوبی حفره هایی ایجاد می کنیم، ژله به غلظت رسیده را روی کیک می ریزیم و داخل یخچال می گذاریم.

3. مرحله سوم: آماده سازی پودر ژلاتین

توت فرنگی ها را با شکر مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا خوب نرم شده و آب بیندازد. حالا پودر ژلاتین را با مقداری از آب توت فرنگی مخلوط کرده شفاف که شد به توت فرنگی می افزاییم و آن را از روی حرارت برمی داریم.

4. مرحله چهارم: افزودن خامه

حالا کیک را از داخل یخچال خارج کرده و با یک لایه خامه قنادی روی کیک را پوشش می دهیم و برای 30 دقیقه داخل یخچال می گذاریم.


5. مرحله پنجم: افزودن ژلاتینی توت فرنگی

دوباره کیک را از داخل یخچال خارج کرده و لایه ژلاتینی توت فرنگی را که کاملا خنک شده را روی کیک می ریزیم و توت فرنگی ها را هم با نظم روی آن می چینیم و دوباره داخل یخچال می گذاریم تا لایه ژلاتینی کاملا سفت شود.



6. مرحله آخر: سرو کیک ژله ای
بعد از اینکه لایه آخر کاملا منسجم شد کیک را از داخل یخچال خارج کرده داخل ظرف زیبایی گذاشته و با یک چاقوی ظریف کیک را برش می دهیم.

منبع: salamdonya

Comments

Popular posts from this blog

طرز تهیه آش شولی یزدی خوشمزه و مجلسی با چغندر و عدس به روش اصیل یزدی برای 4 نفر

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر

طرز تهیه آش عباسعلی خوشمزه و مجلسی به روش سنتی کرمانشاهی