طرز تهیه كوكوي اسفناج خام ساده و خوشمزه بدون سیب زمینی و کاملا گیاهی

کوکو اسفناج یکی از راحت ترین کوکو ها می باشد که از این غذا به عنوان یک منبع ویتامین می توان نام برد و به سادگی در کمترین زمان ممکن می توان آن را تهیه کرد. اسفناج دارای ویتامین هایی چون آهن، فسفر، سدیم، پتاسیم و....می باشد. در بخش آشپزی امروز  قصد داریم تا طرز تهیه کوکو اسفناج را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای کوکو اسفناج
  • اسفناج 300 گرم
  • سبزی کوکو 250 گرم
  • برگ سیر خرد شده 3 ساقه
  • تخم مرغ 5 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
  • آرد سیب زمینی در صورت نیاز به میزان لازم

طرز تهیه کوکو با اسفناج

 

دستور پخت کوکو اسفناج
 
1. طرز تهیه کوکو اسفناج ساده و خوشمزه رژیمی
 
مرحله اول آماده سازی سبزیجات: ابتدا اسفناج و سبزی را شسته و زمان می دهیم تا کاملا خشک شود. حالا به شکل خیلی ریز با خرد کن یا چاقو آنها را خرد می کنیم.
 

2. مرحله دوم: آماده سازی برگ سیر و پیاز

برگ سیر را هم شسته و به مانند سبزی، ریز خرد می کنیم. پیاز را هم رنده ریز کرده و آب اضافی آن را جدا می کنیم.

 

3. سوم: تهیه کوکو اسفناج

تخم مرغ ها را داخل کاسه بزرگی شکسته و به آن نمک، فلفل و زردچوبه می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

 

4. مرحله چهار: افزودن سبزیجات 

حالا سیر، پیاز، سبزی کوکو و اسفناج را به تخم مرغ می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. اگر در این مرحله مواد شل بود کمی آرد به مواد می افزاییم ولی اگر غلظت آن برای پخت مناسب بود از افزودن آرد صرف نظر می کنیم.

 

5. مرحله آخر: پخت کوکو 

داخل تابه مناسبی را روغن می ریزیم و اجازه می دهیم تا خوب گرم شود، سپس کوکو را دانه ای، داخل قالب و یا به شکل یک تکه داخل تابه ریخته و دو سمت کوکو ها را خوب سرخ می کنیم و نوش جان.



Comments

Popular posts from this blog

طرز تهیه آش شولی یزدی خوشمزه و مجلسی با چغندر و عدس به روش اصیل یزدی برای 4 نفر

طرز تهیه سس فلفل قرمز تند در خانه

طرز تهیه آش عباسعلی خوشمزه و مجلسی به روش سنتی کرمانشاهی