طرز تهیه مربای بالنگ تازه بدون آهک خوش طعم و خوشرنگ در خانه
مربای بالنگ، یا بادرنگ گیاهی بومی هند است که از خانواده مرکبات می باشد و دارای گوشتی ضخیم و آب کمی است. این گیاه دارای خواص بسیار زیادی چون خاصیت آنتی اکسیدانی است قلب را تقویت می کند و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد و... در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه مربای بالنگ را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای مربای بالنگ
- بالنگ 1 کیلوگرم
- شکر 1 کیلوگرم
- آب 2 لیوان
- آب بالنگ گرفته و صاف شده به میزان لازم
دستور پخت مربای بالنگ خانگی خوش طعم و خوشرنگ
1.طرز تهیه مربای بالنگ خوشمزه خانگی
مرحله اول آماده سازی بالنگ: بالنگ ها را پوست بگیرید و یا با پوست به شکل دلخواه برش بزنید.
2. مرحله دوم: گرفتن تلخی بالنگ
در این مرحله بالنگ ها را داخل آب سرد ریخته و به مدت 4 روز در جای سرد قرار دهید و در این زمان هر چند ساعت آب آن را عوض کنید. یا اینکه بالنگ ها را 4 بار در آب جوش ریخته بجوشانید و آبکش کنید تا تلخی آن گرفته شود.
3. مرحله سوم: آماده سازی شهد مربا
آب و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا کاملا قوام پیدا کند.
4. مرحله چهارم: افزودن بالنگ
حالا بالنگ های تلخی گرفته شده را داخل شربت ریخته و اجازه می دهیم تا کاملا پخته و حالت شیشه ای پیدا کند.
5. مرحله پنجم: افزودن آب بالنگ
مربا که کاملا پخته شد، آب بالنگ را هم می افزاییم و مربا را از روی حرارت بر می داریم.
6. مرحله آخر: سرو و نگهداری مربای بالنگ
مربای بالنگ را به مدت 24 ساعت در دمای آشپزخانه قرار دهید، اگر آب انداخت دوباره 10 دقیقه بجوشانید تا آب اضافی آن تبخیر شود و بعد داخل شیشه مناسب ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
نکات مهم و فوت و فن درست کردن مربای بالنگ خانگی
- مراحل تلخی گرفتن را کاملا به شکل گفته شده انجام دهید تا مربای شما تلخ نشود.
- اگر مربا بیش از حد بجوشد شکرک می زند.
- اگر شربت قوام کافی نیاید حتما مربا کپک میزند.
منبع: سلام دنیا
Comments
Post a Comment