طرز تهیه خورشت کدو تنبل با گوشت مجلسی و خوشمزه زعفرانی به سبک سنتی

 خورشت کدو حلوایی یکی از خورشت های اصیل ایرانی است. کدو حلوایی یا کدو تنبل اصالتی آمریکایی دارد و بعد ها در ایران کشت شده که در شمال ایران نوع با کیفیتی از آن کشت می شود. کدو حلوایی دارای خواص زیادی چون ویتامینA، ویتامینB، بتاکاروتن، کلسیم، کلسیم، فسفر و مس می باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه خورشت کدو حلوایی را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای خورشت کدو حلوایی

  • گوشت خورشتی 500 گرم
  • کدو حلوایی 500 گرم
  • پیاز 2 عدد
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
  • روغن به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
  • زعفران دم شده به میزان لازم

دستور پخت خورشت کدو تنبل خوشمزه با گوشت

طرز تهیه خورشت کدو حلوایی خوشمزه و مجلسی با گوشت

1. طرز تهیه خورش کدو حلوایی خوشمزه با گوشت

مرحله اول آماده سازی کدو حلوایی: ابتدا کدو ها را پوست بگیرید و بنا به سلیقه تان که دوست دارید در خورشت مشخص باشد کدو ها را برش بزنید و داخل تابه ای به همراه کمی روغن و زعفران خوب تفت دهید.


2. مرحله دوم: تهیه خورشت کدو

ابتدا پیاز ها را خلالی برش می دهیم و داخل قابلمه مناسب پخت خورشت به همراه روغن خوب تفت می دهیم تا کاملا طلایی شود، بعد فلفل و زرد چوبه را به گوشت می افزاییم و تفت کوچیکی می دهیم.


3. مرحله سوم: افزودن گوشت خورشتی

حالا گوشت خورشتی را به پیاز می افزاییم و خوب تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.


4. مرحله چهارم: افزودن رب گوجه

حالا در این مرحله رب گوجه فرنگی را هم کمی با گوشت تفت می دهیم تا رنگ رب آزاد شود، بعد آب جوشیده به گوشت می افزاییم و اجازه می دهیم تا گوشت کاملا پخته شود.


5. مرحله پنجم: افزودن کدو حلوایی

بعد از اینکه کاملا پخته شده کدو تفت خورده را به آن می افزاییم و اجازه می دهیم تا خورشت با حرارت کم خوب جا افتاده شود.


6. مرحله آخر: سرو خورشت کدو حلوایی

حالا خورشت کدو حلوایی خوشمزه و جا افتاده ما آماده سرو است، نمک غذا را اندازه می کنیم و در کنار چلو ایرانی سرو و نوش جان کنید.


منبع: سلام دنیا

Comments

Popular posts from this blog

طرز تهیه آش شولی یزدی خوشمزه و مجلسی با چغندر و عدس به روش اصیل یزدی برای 4 نفر

طرز تهیه سس فلفل قرمز تند در خانه

طرز تهیه آش عباسعلی خوشمزه و مجلسی به روش سنتی کرمانشاهی