طرز تهیه سالاد فصل رستورانی خوشمزه و مجلسی و فوت و فن آن

 سالاد فصل یک پیش غذا است. سالاد اصالتی ایرانی دارد. بیش از 2000 سال پیش ایرانی ها بر روی سبزیجات روغن زیتون ریخته و میل می کردند که بعدا این روش خوردن سبزیجات به اروپا رسید و سالاد با رسپی های مختلف تهیه شده و به شکل یک کالای تجاری در آمد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه سالاد فصل را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای سالاد فصل

  • کاهو    2 بوته
  • خیار    3 عدد
  • گوجه    3 عدد
  • هویج    2 عدد
  • کلم قرمز    1 عدد
  • سس مایونز    1 پیمانه
  • آبلیمو    به میزان لازم
  • نمک، فلفل سیاه    به میزان لازم

دستور پخت سالاد فصل رستورانی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه سالاد فصل خوشمزه و مجلسی

1. طرز تهیه سالاد فصل رستورانی خوشمزه و مجلسی

مرحله اول آماده سازی مواد اولیه: ابتدا کلیه سبزیجات را شسته و اجازه می دهیم تا رطوبت آنها کاملا از بین برود.


2. مرحله دوم: آماده سازی کاهو

کاهو را نواری نازک برش دهید و داخل ظرف سرو بریزید.

3. مرحله سوم: افزودن خیار و گوجه
خیار را پوست گرفته و به صورت حلقه ای برش می دهیم. گوجه را هم حلقه ای برش داده و بنا به سلیقه تان روی کاهو ها می چینیم.

4. مرحله چهارم: افزودن هویج

هویج را پوست گرفته و رنده ریز می کنیم و به سالاد می افزاییم.


5. مرحله آخر: آماده سازی سس سالاد فصل

سس مایونز، آبلیمو، نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم؛ ولی این سس را در کنار سالاد سرو می کنیم.

نکات مهم و فوت و فن تهیه سالاد فصل

  • می توانید سس آماده شده را داخل فلفل دلمه ای خالی شده بریزید و در کنار ظرف سالاد بگذارید.
  • کاهو سالاد را کمی درشت تر خرد می کنند ولی می توانید بنا به سلیقه تان این کار را انجام دهید.
  • داخل سس می توانید آب 1 عدد پرتقال را هم بیفزایید. 
 

Comments

Popular posts from this blog

طرز تهیه آش شولی یزدی خوشمزه و مجلسی با چغندر و عدس به روش اصیل یزدی برای 4 نفر

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر

طرز تهیه آش عباسعلی خوشمزه و مجلسی به روش سنتی کرمانشاهی