طرز تهیه سالاد فصل رستورانی خوشمزه و مجلسی و فوت و فن آن
سالاد فصل یک پیش غذا است. سالاد اصالتی ایرانی دارد. بیش از 2000 سال پیش ایرانی ها بر روی سبزیجات روغن زیتون ریخته و میل می کردند که بعدا این روش خوردن سبزیجات به اروپا رسید و سالاد با رسپی های مختلف تهیه شده و به شکل یک کالای تجاری در آمد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه سالاد فصل را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای سالاد فصل
- کاهو 2 بوته
- خیار 3 عدد
- گوجه 3 عدد
- هویج 2 عدد
- کلم قرمز 1 عدد
- سس مایونز 1 پیمانه
- آبلیمو به میزان لازم
- نمک، فلفل سیاه به میزان لازم
دستور پخت سالاد فصل رستورانی خوشمزه و مجلسی
1. طرز تهیه سالاد فصل رستورانی خوشمزه و مجلسی
مرحله اول آماده سازی مواد اولیه: ابتدا کلیه سبزیجات را شسته و اجازه می دهیم تا رطوبت آنها کاملا از بین برود.
2. مرحله دوم: آماده سازی کاهو
کاهو را نواری نازک برش دهید و داخل ظرف سرو بریزید.
3. مرحله سوم: افزودن خیار و گوجه
خیار را پوست گرفته و به صورت حلقه ای برش می دهیم. گوجه را هم حلقه ای برش داده و بنا به سلیقه تان روی کاهو ها می چینیم.
4. مرحله چهارم: افزودن هویج
هویج را پوست گرفته و رنده ریز می کنیم و به سالاد می افزاییم.
5. مرحله آخر: آماده سازی سس سالاد فصل
سس مایونز، آبلیمو، نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم؛ ولی این سس را در کنار سالاد سرو می کنیم.
نکات مهم و فوت و فن تهیه سالاد فصل
- می توانید سس آماده شده را داخل فلفل دلمه ای خالی شده بریزید و در کنار ظرف سالاد بگذارید.
- کاهو سالاد را کمی درشت تر خرد می کنند ولی می توانید بنا به سلیقه تان این کار را انجام دهید.
- داخل سس می توانید آب 1 عدد پرتقال را هم بیفزایید.
Comments
Post a Comment