طرز تهیه موساکای بادمجان و گوشت چرخ کرده خوشمزه و مجلسی با سس سفید

 موساکای بادمجان غذایی بسیار خوشمزه است که اصالتی ترک دارد که یکی از غذا های مهم یونان هم به حساب می آید. موساکا تهیه شده از لایه های گوشت، بادمجان و سس بشامل که به صورت لایه ای چیده شده و داخل فر پخته می شود. موساکا بسیار مناسب برای پیش غذا است و با ظرفی که پخته می شود سر میز پذیرایی آورده می شود. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه موساکا را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای موساکا

  • گوشت چرخ شده    500 گرم
  • بادمجان    6 عدد
  • فلفل دلمه ای خرد شده    2 عدد
  • سیب زمینی    4 عدد
  • پنیر پیتزا    2 پیمانه
  • سس سفید    1 پیمانه
  • رب گوجه فرنگی    3 قاشق غذا خوری
  • روغن    به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زرد چوبه    به میزان لازم

https://im0-tub-com.yandex.net/i?id=c2d7db8f2051070be3279c9afe3ec77c&n=13

 

دستور پخت موساکای بادمجان و گوشت خانگی


1. طرز تهیه موساکا بادمجان و گوشت

مرحله اول آماده سازی سس گوشتی، برای این کار، ابتدا داخل تابه ای روغن ریخته و روی حرارت می گذاریم حالا گوشت چرخ شده را داخل تابه ریخته و به همراه نمک، فلفل و زردچوبه خوب تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. حالا فلفل دلمه و رب گوجه را افزوده و خوب تفت می دهیم تا یک سس غلیظ و به روغن افتاده بدست بیاید.


2. مرحله دوم: آماده سازی بادمجان

بادمجان ها را پوست گرفته و به صورت حلقه ای برش می دهیم و داخل کاسه آب و نمک 30 دقیقه استراحت می دهیم، بعد آبکش کرده و داخل روغن داغ دو سمت بادمجان ها را خوب سرخ می کنیم.

3. مرحله سوم: آماده سازی سیب زمینی

سیب زمینی ها را پوست کنده و حلقه حلقه می کنیم. حالا سیب زمینی ها را داخل قابلمه آب در حال جوشی ریخته و به مدت 10 دقیقه می پزیم و بعد آبکش می کنیم و آماده می گذاریم.

4. مرحله چهارم: تهیه موساکا

داخل ظرف پیرکسی را با روغن چرب می کنیم و 1 لایه سیب زمینی ته ظرف می چینیم. حالا یک لایه سس گوشتی ریخته و روی سس گوشتی را با بادمجان های آماده شده می پوشانیم. حالا یک لایه سس سفید ریخته و دوباره این مراحل را تکرار می کنیم در نهایت روی مواد را با پنیر پیتزا می پوشانیم.

5. مرحله آخر: پخت موساکا
موساکا، را به مدت 30 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد می پزیم و بعد در کنار انواع سس ها نوش جان کنید.

 منبع: سلام دنیا

Comments

Popular posts from this blog

طرز تهیه آش شولی یزدی خوشمزه و مجلسی با چغندر و عدس به روش اصیل یزدی برای 4 نفر

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر

طرز تهیه آش عباسعلی خوشمزه و مجلسی به روش سنتی کرمانشاهی