طرز تهیه کباب کوبیده خانگی خوشمزه
کباب کوبیده یکی از غذا های اصل ایران است. غیر ممکن است که ایرانی باشی و این ترکیب جذاب را امتحان نکرده باشی. گوشت قرمز دارای ویتامین هایی از جمله: B1 ،B2 ،B12 ،B6 ،C ،D و املاح معدنی می باشد. کباب کوبیده ؛ این غذای اصیل از قدیم ایام به همراه دوغ و ریحان تازه در کنار چلوی کره ای سرو می شده است. دراین مطلب قصد داریم تا طرز تهیه کباب کوبیده را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای کباب کوبیده
- گوشت (متناسب با فرمول گفته شده) 1 کیلو
- پیاز بزرگ 2 عدد
- گوجه 8 عدد
- نمک، فلفل، زعفران به میزان لازم
- سماق 1 قاشق غذاخوری
دستور پخت کباب کوبیده
1. طرز تهیه کباب کوبیده آبدار رستورانی
گوشت را به همراه دنبه با چرخ گوشتی که تیغه تیزی دارد 3 مرتبه چرخ می کنیم. پیاز را رنده کرده آب آن را داخل صافی جدا کرده و به گوشت می افزاییم. نمک، فلفل، سماق، زعفران را به گوشت می افزاییم و گوشت را کاملا ورز می دهیم حالا گوشت را تا زمان به سیخ کشیدن داخل یخچال می گذاریم.
2. تهیه کباب کوبیده خانگی
گوشت را از یخچال خارج کرده و سیخ کباب کوبیده را با آب کمی نمدار می کنیم. سپس مقداری از گوشت به اندازه یک پرتقال کوچک برداشته و به سیخ می کشیم با انگشت لقمه کرده و گوشت سر و ته سیخ را کمی فشرده می کنیم. سپس داخل یخچال 1 ساعت استراحت می دهیم.
3. طبخ کباب کوبیده خوشمزه در خانه
زغال ها باید از آتش افتاده و قرمز شده باشند. حالا روی منقل گذاشته و دو سمت آن را همزمان می پزیم تا گوشت ما از روی سیخ ریزش نکند و کاملا مغز پخت شود. و با برنج ایرانی کره ای نوش جان کنید.
راز خوشمزه شدن کباب کوبیده خانگی
استفاده از این فرمول در تهیه یک کباب کوبیده عالی به شما کمک می کند و باید نسبت گوشت به چربی به این شکل باشد:
- گوشت گوسفند 70 درصد، دنبه 30 درصد
- گوشت گوساله 50 درصد، دنبه 50 درصد دنبه
- گوشت گوسفند و گوساله مخلوط 60 درصد، 40 درصد دنبه
مواد کباب کوبیده ما باید خوش نمک باشد.
منبع: salamdonya.com
Comments
Post a Comment