طرز تهیه کباب کوبیده خانگی خوشمزه

کباب کوبیده یکی از غذا های اصل ایران است. غیر ممکن است که ایرانی باشی و این ترکیب جذاب را امتحان نکرده باشی. گوشت قرمز دارای ویتامین هایی از جمله: B1 ،B2 ،B12 ،B6 ،C ،D و املاح معدنی می باشد. کباب کوبیده ؛ این غذای اصیل از قدیم ایام به همراه دوغ و ریحان تازه در کنار چلوی کره ای سرو می شده است. دراین مطلب  قصد داریم تا طرز تهیه کباب کوبیده را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای کباب کوبیده

  • گوشت (متناسب با فرمول گفته شده)    1 کیلو
  • پیاز بزرگ    2 عدد
  • گوجه    8 عدد
  • نمک، فلفل، زعفران    به میزان لازم
  • سماق    1 قاشق غذاخوری


دستور پخت کباب کوبیده


1. طرز تهیه کباب کوبیده آبدار رستورانی
گوشت را به همراه دنبه با چرخ گوشتی که تیغه تیزی دارد 3 مرتبه چرخ می کنیم. پیاز را رنده کرده آب آن را داخل صافی جدا کرده و به گوشت می افزاییم. نمک، فلفل، سماق، زعفران را به گوشت می افزاییم و گوشت را کاملا ورز می دهیم حالا گوشت را تا زمان به سیخ کشیدن داخل یخچال می گذاریم.

2. تهیه کباب کوبیده خانگی
گوشت را از یخچال خارج کرده و سیخ کباب کوبیده را با آب کمی نمدار می کنیم. سپس مقداری از گوشت به اندازه یک پرتقال کوچک برداشته و به سیخ می کشیم با انگشت لقمه کرده و گوشت سر و ته سیخ را کمی فشرده می کنیم. سپس داخل یخچال 1 ساعت استراحت می دهیم.

3. طبخ کباب کوبیده خوشمزه در خانه
زغال ها باید از آتش افتاده و قرمز شده باشند. حالا روی منقل گذاشته و دو سمت آن را همزمان می پزیم تا گوشت ما از روی سیخ ریزش نکند و کاملا مغز پخت شود. و با برنج ایرانی کره ای نوش جان کنید.

 https://irancuisinetours.com/wp-content/uploads/2016/06/cholo-soltani.jpg

راز خوشمزه شدن کباب کوبیده خانگی 

استفاده از این فرمول در تهیه یک کباب کوبیده عالی به شما کمک می کند و باید نسبت گوشت به چربی به این شکل باشد:

  • گوشت گوسفند 70 درصد، دنبه 30 درصد
  • گوشت گوساله 50 درصد، دنبه 50 درصد دنبه
  • گوشت گوسفند و گوساله مخلوط 60 درصد، 40 درصد دنبه

مواد کباب کوبیده ما باید خوش نمک باشد. 

منبع: salamdonya.com

Comments

Popular posts from this blog

طرز تهیه آش شولی یزدی خوشمزه و مجلسی با چغندر و عدس به روش اصیل یزدی برای 4 نفر

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر

طرز تهیه آش عباسعلی خوشمزه و مجلسی به روش سنتی کرمانشاهی